Fani komiksów

To ja, Kociara444. Niektórzy mog± mnie kojarzyæ, a inni pewnie ³api± siê za g³owê i pytaj± "Kto to do cholery jest?!", wiêc t³umaczê. Jestem Agata ze stron kociara444.pinger.pl i kociara444.deviantART.com maj±ca fio³a na punkcie komiksów. I nie tyle ich czytania, co tworzenia. Liczê, ¿e nie jestem sama, wiêc za³o¿y³am to forum, by poznaæ ludzi o podobnych zainteresowaniach. Podpisujê siê "W³a¶cicielka KP", bo jest to mój tak zwany OC, choæ ja nazywam go po prostu postaci± komiksow±. Przywitajcie siê z nim. Na prawdê warto!

• Nie jesteÅ› zalogowany.
  • Polecamy: Komputery

#1 2014-08-10 08:54:05

W³a¶cicielka KP

Administrator

Punktów :   

Przedstawcie siê!

Cze¶æ, hejka, witam, (jak kto woli...) na nowym forum! Mam fio³a na punkcie tworzenia komiksów, i jest mi bardzo mi³o, je¿eli ty te¿. Ale tak o, gapi±c siê na monitor siê tego nie dowiem... no chyba, ¿e pozostawisz po sobie jaki¶ ¶lad! Tak wiêc przedstaw siê! Napisz o sobie, swoich zainteresowaniach, w³osach, piegach, okularach, nowych sanda³ach, które kupi³e¶/a¶ na bazarku ko³o szko³y, o paj±ku, którego twój tata znalaz³ wczoraj w wannie, napisz cokolwiek, o czym chcesz mnie poinformowaæ. To na pewno bêdzie ciekawy pocz±tek.
~~ W³a¶cicielka KP
PS. Przepraszam za aktualny wygl±d, ale forum zosta³o przed chwil± za³o¿one, trochê odpocznê i postaram siê tu trochê ogarn±æ...

Kto powiedzia³, ¿e bycie szalonym to co¶ z³ego?

#2 2014-08-10 12:37:16

Guciowata

Biedny ma³y ¿uczek, który dopiero co odkry³ nasze forum

Punktów :   

Re: Przedstawcie siê!

Hej Jestem Ania ^^ Niedawno skoñczy³am 15 lat, mieszkam w Krakowie i interesujê siê:
-rysowaniem
-pisaniem
-grami
-muzyk±
-ksi±¿kami, komiksami równie¿ Chocia¿ ja bardziej czytam komiksy ni¿ je robiê, bo niestety nie bardzo potrafiê

#3 2014-08-10 19:34:15

W³a¶cicielka KP

Administrator

Punktów :   

Re: Przedstawcie siê!

Co kto lubi, choæ pamiêtaj, ¿e æwiczenie czyni mistrza Witam na forum

Kto powiedzia³, ¿e bycie szalonym to co¶ z³ego?

Stopka forum

RSS