Fani komiksów

To ja, Kociara444. Niektórzy mog± mnie kojarzyæ, a inni pewnie ³api± siê za g³owê i pytaj± "Kto to do cholery jest?!", wiêc t³umaczê. Jestem Agata ze stron kociara444.pinger.pl i kociara444.deviantART.com maj±ca fio³a na punkcie komiksów. I nie tyle ich czytania, co tworzenia. Liczê, ¿e nie jestem sama, wiêc za³o¿y³am to forum, by poznaæ ludzi o podobnych zainteresowaniach. Podpisujê siê "W³a¶cicielka KP", bo jest to mój tak zwany OC, choæ ja nazywam go po prostu postaci± komiksow±. Przywitajcie siê z nim. Na prawdê warto!

#1 2014-08-10 09:30:18

W³a¶cicielka KP

Administrator

Punktów :   

Przedstawiamy swoje postaci

Bo w koñcu ¿aden komiks (czy mi siê wydaje, czy ja nadu¿ywam tego s³owa? ) nie mo¿e le¿eæ sam, smutny jako nic nieznacz±cy kawa³ek papieru. Postaci wprowadzaj± nasz komiks w ¿ycie. Nie wiem, jak wasze, ale mój KP jest moim oczkiem w g³owie. Wiêc... mo¿e pójdzie na pierwszy ogieñ i co¶ o nim opowiem?
Imiê: Kot Paskowy
Miejsce zamieszkania: Kraina Bez Nazwy (dla narzekaj±cych Sine nomine terrae, albowiem quidquid Latine dictum sit, altum videtur)
Ulubiony kolor: limonkowy
Ulubiony owoc: truskawka
Ulubiny deser: sorbety
Ulubione danie: tuñczyk
Cechy: optymistyczny, towarzyski, przyjazny, romantyczny, gadatliwy, czasem naiwny, rz±dny przygód
Ulubiony film: mój brat nied¼wied¼ i wszystkie filmy przyrodnicze o kotach i owadach
Rodzina: 2 siostry i 4 braci
Mi³o¶æ: Micha (o której tez kiedy¶ opowiem)
Wygl±d:
http://img2.ask.fm/assets2/025/576/937/728/normal/etapy3.png
No, teraz wasza kolej!

Kto powiedzia³, ¿e bycie szalonym to co¶ z³ego?

Stopka forum

RSS